Mobilní aplikace Radar Hunter LITE

Naše mobilní aplikace pro platofrmu Android, pod názvem Radar Hunter LITE, slouží k signalizaci radarů a policejních hlídek z online databáze našich serverů.

Náhled článku | | 5337 x

Základní informace o aplikaci

Naše mobilní aplikace pro platformu Android (4.0 a vyšší) pod názvem Radar Hunter LITE slouží jako skvělý pomocník na cestách, který umí signalizovat blížící se hrozby ve vašem okolí přímo z online databáze Radar-Hunter.EU. Aplikaci je možné spustit pouze na pozadí vašeho telefonu, třeba s navigací zároveň, nebo klasickým způsobem na popředí, kde můžete v reálném čase pozorovat aktuální informace o bodech okolo vás. Díky sdílené databázi se řidiči mohou varovat mezi sebou, a zároveň tím pomáhají zlepšovat přesnost a detekci hlášení.

Aplikace má příjemný, tmavý, a jednoduchý design, který vás určitě nebude rozptylovat při řízení. Na hlavní stránce umí zobrazovat vaší rychlost, pozici, seznam událostí, vzdálenost od nich, a směr, ve kterém se dané hlášení nachází (vůči směru vaší jízdy). Pokud se k hrozbě přiblížíte na dostatečnou vzdálenost, aplikace vás graficky i zvukově upozorní.

Funkce

Poté, co skončí signalizace hlášení, kterým jste právě projeli, aplikace zobrazí okno, ve kterém se vás zeptá, zda hlášení bylo pravdivé, či nikoli. To můžete jednoduše ohodnotit palcem nahoru / dolů (kliknutím na tlačítko nebo přetažením okna do strany) podle aktuální situace rovnou za jízdy, a tím pomoct ostatní řidičům.

Přímo z aplikace je možné hlášení také přidávat, a to právě do online databáze Radar-Hunter.EU pomocí tlačítka plus „+" v pravém spodním rohu. Není tedy nutné jít na web a hlášení přidat ručně. V aplikaci lze zobrazit také historii vámi vložených bodů přímo v mapě, nebo jako seznam s více informacemi. Samozřejmostí je možnost zobrazit i aktuální data vašeho okolí v mapě, i v seznamu.

Není třeba žádná registrace, aplikace si vás bude pamatovat. Pokud si koupíte nový mobil, používáte jich více, nebo program smažete a později zase nainstalujete, tak vás program rozpozná podle sériového čísla telefonu či registrovaného google účtu. Aplikaci následně opět synchronizuje dle vašich předchozích předvoleb.

Bodový systém

V aplikaci je bodový systém, který zaznamenává skóre každého uživatele, a podle nasbíraných bodů zvolí jeho důvěryhodnost. Tím ovlivňuje relevantnost nahlášených bodů či hodnocení bodů ostatních uživatelů. V žebříčku uživatelů je zobrazeno 10 nejlépe hodnocených řidičů, kteří používají tuto aplikaci.

Body lze získat jednoduchým způsobem:

  • +1 bod za každou minutu jízdy s aplikací
  • +20 bodů za každé ohodnocené hlášení
  • +50 bodů za přidání nového hlášení

Vyvarujte se prosím přidávání hlášení pouze za účelem zvýšení počtu bodů, může dojít k zablokování vašeho účtu.

Uživatelské úrovně

Každý uživatel podle počtu bodů patří do nějaké úrovně. Smajlík vyjadřuje „úroveň“ řidiče - vaši úroveň, která se odvíjí od počtu vašich bodů. Řidiči, kteří mají úroveň vyšší než 3, se stávají ověřenými. Hlášení, která oznamují, mají pak větší váhu a přínos pro ostatní řidiče. Také nám tím pomáhají zlepšovat přesnost naší databáze.

  • Úroveň 0, pokud je váš účet z nějakého důvodu zablokovaný.
  • Úroveň 1, od 0 do 500 bodů.
  • Úroveň 2, od 500 do 3 000 bodů.
  • Úroveň 3, od 3 000 do 10 000 bodů.
  • Úroveň 4, od 10 000 do 15 000 bodů.
  • Úroveň 5, pokud je počet bodů vyšší než-li 15 000.

Aktuální verzi této aplikace si můžete stáhnout kliknutím na následující odkaz.

test